Sök produkt för din bilTrimsatser / Chip

 

Varför chippa din bil hos oss?
Vi vet att vi är mest kända för att jobba med större motorprojekt som innebär både maskinella och mjukvarumässiga ändringar. Men vad du kanske inte vet är att vi är ett av Sveriges ledande trimföretag också inom chippning av bilar, så kallade Steg 1-trim.

Chip till mer än 1200 bilar
Vi har chiptrim till mer än 1200 bilar och alla programvaror är noga beprövade för att säkerställa kvalité, effekt och driftsäkerhet. Faktorer som vi vet är viktiga för dig.
På ett par minuter kan vi effektöka din bil, något som inte bara ger mer kraft utan också många gånger lägre bränsleförbrukning vid normal körning.

Hur hittar du trim till din bil?
Här till vänster kan du välja bilmärke, modell och sedan motortyp så presenteras det vi erbjuder dig och din bil i form av chip och trimsatser.

Vi presenterar här de vanligaste alternativen som vi erbjuder, de mest populära möjligheterna att öka effekten i din bil hos oss. Vi erbjuder en mängd trimsatser utöver dessa så tveka inte att ta kontakt med oss för att höra mer om möjligheterna för dig om du inte hittar det du söker i menyn till vänster!

Våra chip och trimsatser är självklart utvecklade hos oss och hårt testade för att vi ska kunna garantera högsta kvalité.


Steg 1,2 och 3
Ofta kallas chippen/trimsatserna för steg i dagligt tal. Steg 1, 2 och 3 är utvecklade för dig som vill ha en ordentlig effektökning med god hållbarhet utan att behöva bygga om stora delar av bilen.
Dessa steg består oftast av programvaror och avgasrör i olika kombinationer. En del bilmodeller kan behöva uppgraderingar av vissa komponenter för att bli riktigt bra och då ingår självklart dessa i priset.

Steg 4 och högre
De mer omfattande trimsatserna kallas för steg 4 eller högre och vänder sig till dig som söker en betydligt högre effekt utan att behöva kompromissa med hållbarhet.

Här är resultatet stora upplevelser i form av ökad effekt och kraft, större körbarhet och bättre registerdynamik i en kompromisslös balans. Trimningarna är utvecklade av våra egna, och våra kunders, högt ställda krav på prestanda hållbarhet och funktion.